A1Air

Nainen laptop.jpg
Tehdas.JPG
Mask 1.gif
Mask 4.gif

A1 Air on yksi harvoista suomalaisista kasvomaskien ja hengityssuojainten tuottajista, jotka yltävät korkeimmille Euroopan standardointikomidean (CEN) suodatustehokkuuden (BFE) testivaatimusten (EN 14683) tasoille. Kertakäyttöisillä kirurgisilla suu-nenäsuojaimilla on korkein Type IIR-luokitus, joka tarkoittaa, että suodattavuustehokkuus bakteereja vastaan on yli 98%.Venttiilittömillä hengityssuojaimilla taas on FFP2 ja FFP3 luokitukset ja niiden suodattavuusteho bakteereja vastaan on yli 99%.​

Suurin osa suomessa valmistetuista maskeista on kankaisia, tai
kertakäyttöisiä kansanmaskeja, jotka eivät täytä BFE suodattavuusvaatimuksia, tai yltävät sen alimmille tasoille. Suomalaiset tunnetusti suosivat kotimaisia tuotteita ja on tärkeää tukea kotimaista taloutta etenkin näinä vaikeina aikoina. A1 Air tuo markkinoille Avainlippu-merkityt, Suomessa tuotetut laadukkaat ja turvalliset kasvomaskit ja hengityssuojaimet.

A1 Air maskit ja hengityssuojaimet tuotetaan Suomessa Klaukkalassa omalla tehtaallamme. Tämän hetkinen tuotantokapasiteetti on 100 000-120 000 maskia vuorokaudessa. Maskit on tuotettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista ja ne on suunniteltu huolella. Etenkin kasvomaskien materiaali on erityisen pehmeää, se ei kutita eikä hankaa ikävästi, vaan on kuin pehmeä halaus kasvoillasi, tehden siitä erittäin miellyttävän käyttää. Lisäksi korvalenkit on tehty asteittain avautuvasta elastisesta materiaalista, mahdollistaen paremman istuvuuden erikokoisille kasvoille ja vähentäen korvien hankautumista. Tämä tekee maskeista myös luontoystävällisiä, sillä lenkit eivät takerru lintujen tai muiden eläimien jalkoihin ja aiheuta niille harmia. Maskien päätyminen luontoon on ollut ongelma ja vaikka emme välttämättä voi vaikuttaa ihmisten käytökseen laittaa niitä oikeaoppisesti roskiin, voimme vaikuttaa suunnittelullamme niiden vaikutukseen kauniiseen luontoomme. Ostamalla ja käyttämällä A1 Air tuotteita tuet kotimaista työtä ja suojelet niin itseäsi kuin muitakin noudattamalla suosituksia. Olemme tässä tilanteessa ja selviämme tästä yhdessä. Ostaessasi A1 Air tuotteita voit luottaa siihen, että ne on kotimaisia, laadukkaita ja turvallisia.